Tørrfisk av sei
229,-
på Bardus
Tørrfisk fra Halvors servert med broccolini, potet, soya og ingefærsmør. Serveres til lunsj alle dager i Sjømatfestuka.
Dagens bifangst
295,-
på Hildr
Med yuzu beurre blanc og smørdampet kål og potet.
Dagens fisk
305,-
på Maskinverkstedet
Servert med bakt småpotet, persillesaus, erter og hodekål.
Ramen
279,-
på Hav
Med torsk & bacon. Serveres med sommerkål, gulrot, nudler.
Grillet laks
299,-
på Hard Rock Cafe
Grilled Norwegian Salmon – glasert med en krydret og søt sennepssaus servert med hjemmelaget potetmos og dampede grønnsaker.
Morudoba Sake
159,-
på Sumo
Sushi med laks, vårløk, agurk og sriracha på innsiden. Knasende god med nøtter på utsiden og chilimajones på toppen.
Grillet piggvar
365,-
på Fiskekompaniet
Med ramsløk, spinat og smørsaus med løyrom fra Kalix.
Seibiff med løk
315,-
på Skirri
Med rømme, kapers, brunet smør, potetmos.
Klippfisk-suppe
250,-
på Vinsmak
Vi serverer klippfisk-suppe fra Halvors. Førsteklasses råvarer fra nord får møte gode smaker fra sør under Sjømatfest.
Pataniscas de bacalhau
275,-
på Helmersen
Klassisk, populær portugisisk rett med klippfisk som alle elsker.
Bouillabaisse
305,-
på Fangst
Tomatisert fiskesuppe servert med fisk, skalldyr, fennikel, kokt potet, selleri, gulrot og safranmajones.
Holmboe
fra 149,-
på Yonas
Elsket av våre tilreisende gjester. En Holmbo-pizza inneholder laks og reker med pesto, purreløk og pinjekjerner.
Arctic
fra 149,-
på Yonas
Prøvd pizza med klippfisk? Arctic har rødløk, marinerte tomater, hvitløk, purre, grønn oliven, grovkvernet pepper, chiliolje og Maldon salt.
Skagen Toast
225,-
på Brewyard
Husets eget ølbrød danderes med reker, løyrom, skagenmiks og sitron.